huisstijl

Laten we elkaar uitdagen!

Het vormgeven van uw bedrijfspresentatie gaat over veel meer dan alleen grafische vormgeving. Kleuren en beelden krijgen immers veel meer glans als ze de juiste boodschap uitstralen. Visie als beeldtaal moet glashelder zijn.

Als vormgever ga ik dan ook verder dan enkel grafische vormgeving. Om bedrijven te laten glanzen daag ik ondernemers uit en hoop ik dat u mij kunt uitdagen met uw ambities. De wrijving die dan ontstaat zorgt voor glans en een glashelder verhaal!

Uw verhaal vertalen naar beeld

Als ondernemer kunt u eindeloos over uw bedrijf vertellen. Een verhaal dat gehoord dient te worden; waar u dagelijks in volle overtuiging mee bezig bent! Natuurlijk zou u uw online klanten ook dit hele verhaal letterlijk willen vertellen, maar het internet is de afgelopen tijd zo veranderd dat u daar de kans amper toe krijgt. Hoeveel ruimte voor een verhaal biedt het scherm van bijvoorbeeld een smartphone?

Met goede grafische vormgeving kunt u dit verhaal alsnog vertellen. Misschien niet letterlijk, maar wel op een manier die niet minder krachtig is. Ik kan u helpen met visual storytelling om in een enkel beeld de juiste boodschap over te brengen. Wilt u misschien een keer sparren om te zien of we uw verhaal glans kunnen geven?

Ik daag u uit!

Bedrijfspresentatie (huisstijl): Vacu-studio StepFit

Huisstijl nodig! Bel gerust

Spandoek en drukwerk zoals een visitekaartje, folder, prijskaart, afspraakkaart en werkboekje.

huisstijl

Afvallen met Stepfit

Als je verantwoord wil afvallen en je je gezond en fit wilt blijven voelen ook na het afvallen dan kun je niet op de bank blijven zitten en niets eten….. nee iedere dag weer zul je de conditie van lichaam en geest op pijl moeten houden.

Weer beter in je vel

De eerste zes weken van het afvallen en conditie opbouwen zijn niet makkelijk. Geleidelijk aan merkt u dat uw lichaam maar ook geestelijk veel beter zult gaan voelen.

  • Beter in je vel.
  • Andere manier van eten.
  • Kleding staat veel leuker
  • Trots zijn op de prestatie
JUST Riny voor een professionele huisstijl,
zowel off- als online
Vormgeving en design
JUST Riny