Wie zijn wij?

Tja, wie zijn ‘wij’?

Want het is toch JUST Riny? Een terechte vraag. Tien jaar geleden ben ik, Riny Roukens, begonnen aan een nieuw avontuur met JUST Riny. Een avontuur met een missie, want door jarenlange ervaring als grafisch vormgeefster heb ik een duidelijke visie over wat ik met JUST Riny wil bereiken: het grafisch ambacht terugbrengen in de moderne bedrijfscommunicatie. Ik geloof dat juist in een digitale wereld illustraties nog steeds prikkelen, alleen nu hand in hand met bewerkingsprogramma’s. Het is deze combinatie die zoveel mogelijkheden ontsluit, maar die vaak niet optimaal worden benut. Helaas is door veel vormgevers het kind met het badwater weggegooid en wordt het potlood te weinig opgepakt.

Ik werk waar nodig samen met gelijkgestemde creatieve professionals in Alphen aan de Rijn om bedrijfspresentaties neer te zetten die zich onderscheiden in eigenheid. Denk aan professionals op het gebied van tekst, fotografie, maar ook het laten maken van een bedrijfsfilm. Allemaal hebben we ons eigen vakgebied, maar delen we de overtuiging dat kwaliteit en ambacht elkaars equivalent zijn. In de afgelopen jaren heb ik talloze projecten neergezet om trots op te zijn, projecten waarbij het is gelukt om dankzij dit stukje ambacht verwachtingen te overstijgen.

Missie geslaagd?

Bij iedere opdracht en iedere klantvraag komen er altijd weer projecten tot stand die ook mij verbazen. Nieuwe materialen (textiel, placemats, tegels), nieuwe branches en zeker ook het ontmoeten van nieuwe mensen met nieuwe ideeën voor hun bedrijf. Neem gerust een kijkje in mijn Portfolio voor een impressie; het is echt de moeite waard om te zien waar al deze gedreven ondernemers mee bezig zijn! Deze projecten en mijn terugkerende verbazing leren mij dat er in Alphen aan de Rijn zo’n geweldige dynamiek in bedrijfspresentaties leeft dat ik denk dat onze missie nooit helemaal geslaagd zal zijn. En gelukkig maar!

als u het kan inbeelden…

..beeld ik het voor u uit