Een website zo uniek als uw bedrijf

Direct de markt betreden met een website die indruk maakt

  • echt kunnen concurreren zodra de website online gaat
  • altijd u eigen website kunnen aanpassen wanneer het u uitkomt!
  • een complete website waarin u huisstijl volledig is geïntrigeerd
  • responsive Design geschikt voor de mobiele telefoon

CMS systeem

Met de komst van Content Management Systemen zijn websites dynamischer geworden. Als beheerder kunt u op elk gewenst moment zelf teksten en plaatjes toevoegen, verwijderen of wijzigen. Een aanpassing is gemakkelijk te maken. Denk ook aan het integreren van video’s en het simpel installeren van handige plugins van bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Bol.com.

Dichtbij en betrokken

Al jaren ontwerp JUST Riny “webdesigner” met plezier voor bedrijven, particuliere ondernemers, verenigingen, clubs en individuele particulieren. Door onze persoonlijke benadering met onze opdrachtgevers, gekoppeld aan lage overheadkosten profiteer u volop van onze scherpe prijzen

Hoe werkt het?

Om een duidelijk beeld te vormen van u wensen en de uitstraling van u bedrijf beginnen we met een uitgebreid persoonlijk gesprek. In nauw overleg met onze webdesigner wordt de website samengesteld waarbij met het vormgeven van de website rekening wordt gehouden met de bestaande huisstijl. Naar aanleiding hiervan kunnen we dan starten met het ontwerpen van de website. We blijven vanzelfsprekend altijd volledig betrokken bij het totale concept. Pas als u tevreden bent met het ontwerp beginnen we met het bouwen van de website. Natuurlijk blijf u ook zelf in het hele proces nauw betrokken:

  • continue korte communicatielijnen geven de zekerheid dat het eindresultaat voldoet aan u wensen
  • tijdens het bouwen van de website kunt u dit gehele traject nauwgezet volgen
  • geen eigen onderhoud: hosting en domeinnaam registratie worden voor u geregeld

Nog geen eigen huisstijl!

Als u nog geen eigen huisstijl heeft dan ontwerpen we graag een eigen huisstijl die past bij u bedrijfsprofiel. Immers, een goede huisstijl verdient zich dubbel en dwars terug door de betere presentatie van u bedrijf. Het wekt vertrouwen bij de klant, vertrouwen in het bedrijf en in het product.

Gefeliciteerd met  jullie nieuwe website!

JUST Riny webdesigner van:
SBA Alphen aan den Rijn

www.sba1.nl

JUST Riny webdesigner van:
Van der Helm Sanitair en tegels

www.helmsanitair-tegels.nl

JUST Riny webdesigner van:
Totaal Hypotheek Advies

www.totaalhypotheekadvies.nl

JUST Riny webdesigner van:
Klever kozijnen

www.kleverkozijnen.nl

JUST Riny webdesigner van:
Samunicatie

samunicatie.nl

JUST Riny webdesigner van:
Cocky’s Hairservice

www.cockyshairservice.nl
webdesigner

Nieuwe ondernemer:

Yes! Eindelijk ingeschreven!

Nu is het officieel, nu is het tijd om u onderneming aan de wereld bekend te maken. Hier past natuurlijk een website en eigen huisstijl bij, maar is dit geen kostbare investering als u net bent begonnen?
Dat hoeft niet. JUST Riny webdesigner werkt voor startende ondernemers met betaalbare pakketten, zonder in te boeten aan professionaliteit. Wij verzorgen de domeinnaam, hosting en natuurlijk de huisstijl. Allemaal in één overzichtelijk pakket, zodat u direct zorgeloos kunt beginnen.
Begin u onderneming goed met de zekerheid van een verzorgde online presentatie. Dan kun u zelf bezig gaan met het goede idee dat nu u bedrijf is!

“altijd uw eigen website kunnen aanpassen wanneer het u uitkomt!”